
Recept
Overnight oats met maca, cacao en pindakaas
Een voedzaam ontbijt met havermout, pindakaas, noten en fruit is de ideale start van je dag. Voeg er voor extra energie en een positieve mindset rauwe cacaopoeder en maca aan toe en je kunt de hele ochtend door! Heb je ‘s morgens genoeg tijd, dan kun je dit ontbijt ook maken met warme havermout. Voor de snelle starters is het handig het de avond van tevoren klaar te maken zodat de havermout gedurende de nacht kan weken. Have a nice day!
Ingrediënten (1 portie) | |
---|---|
Havermout | 50 g |
Medjool dadel, ontpit en fijn gesneden | 1 |
Biotona bio Chiazaad Raw | 1 eetlepel |
Pindakaas | 1 eetlepel |
Biotona bio Maca Raw | 1 theelepel |
Biotona bio Cacaopoeder Raw | 2 theelepels |
Zeezout | Een snuifje |
Vanillepasta of -extract | ½ theelepel |
Amandel- of kokosmelk | 180 ml |
Voor de topping | |
Banaan, gesneden | ½ |
Pindakaas | 1 theelepel |
Noten naar keuze | Een klein handjevol |
Benodigdheden |
---|
Mengkom |
- Meng alle ingrediënten (behalve de toppings) in een kom.
- Zet minimaal 4 uur of een nacht in de koelkast.
- Roer nog eens door, vlak voor het serveren.
- Leg er plakjes banaan, pindakaas en noten op. Serveer en geniet.