Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Overnight oats met maca, cacao en pindakaas

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Overnight oats met maca, cacao en pindakaas

Een voedzaam ontbijt met havermout, pindakaas, noten en fruit is de ideale start van je dag. Voeg er voor extra energie en een positieve mindset rauwe cacaopoeder en maca aan toe en je kunt de hele ochtend door! Heb je ‘s morgens genoeg tijd, dan kun je dit ontbijt ook maken met warme havermout. Voor de snelle starters is het handig het de avond van tevoren klaar te maken zodat de havermout gedurende de nacht kan weken. Have a nice day!

Ingrediënten (1 portie)
Havermout 50 g
Medjool dadel, ontpit en fijn gesneden 1
Biotona bio Chiazaad Raw 1 eetlepel
Pindakaas 1 eetlepel
Biotona bio Maca Raw 1 theelepel
Biotona bio Cacaopoeder Raw 2 theelepels
Zeezout Een snuifje
Vanillepasta of -extract ½ theelepel
Amandel- of kokosmelk 180 ml
Voor de topping
Banaan, gesneden ½
Pindakaas 1 theelepel
Noten naar keuze Een klein handjevol
Benodigdheden
Mengkom
  • Meng alle ingrediënten (behalve de toppings) in een kom.
  • Zet minimaal 4 uur of een nacht in de koelkast.
  • Roer nog eens door, vlak voor het serveren.
  • Leg er plakjes banaan, pindakaas en noten op. Serveer en geniet.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Chiazaad, zwart

Vezelrijke zaden, rijk aan omega 3

Chiazaad, wit

Vezelrijke zaden, rijk aan omega 3

Maca

Poeder van macawortels

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde cacaobonen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact