Ons verhaal

Biotona staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods

Het uitgebreide gamma evolueert continu en speelt steeds in op nieuwe trends en innovaties op het gebied van gezonde voeding.

Gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid dragen wij bij Biotona heel hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in onze passie om voortdurend te innoveren en op zoek te gaan naar nieuwe kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten.

Enkele jaren geleden kwam er in Europa vanuit de VS een volledig nieuwe gezondheidstrend aanwaaien: raw & organic superfoods. In 2013 ontstond daardoor het Belgische merk Biotona, die een mooie en onderbouwde selectie van superfoods tot bij de Europese en dus ook Belgische consument bracht. Superfoods zijn geconcentreerde en ge(vries)droogde vruchten, zaden en planten(delen), boordevol (fyto)nutriënten: uiterst voedzaam en bevorderlijk voor onze gezondheid.

De basis voor een gezond leven blijft natuurlijk een gezonde, volwaardige en evenwichtige voeding. We weten allemaal dat vers fruit en groenten heel gezond zijn, maar toch blijken veel mensen er niet in te slagen een minimum van 5 porties per dag te halen. Biotona is hierbij een ideaal hulpmiddel en ondersteunt een gezonde levensstijl met een complete lijn premium superfoods en helpt je om die extra gezonde en lekkere boost te geven aan je dagelijkse eetpatroon. Je kunt ze op eenvoudige wijze toevoegen aan je dieet en ze vullen gemakkelijk onze dagelijkse behoefte aan groenten en fruit aan.

Bekijk onze recepten

Op deze website nemen we je mee op ontdekking in de wereld van de superfoods en geven we uitgebreide productinfo, maar ook een klaar en duidelijk antwoord op een aantal vragen. Tot slot vind je ook talrijke recepten en blogposts terug die je ongetwijfeld zullen inspireren om zelf met superfoods aan de slag te gaan.

Biotona premium raw & organic superfoods zijn:

‘Raw’, dit wil zeggen dat ze een minimum aan bewerkingen hebben ondergaan. Tijdens de bereiding / productie blijft de focus altijd op het waarborgen van de kwaliteit en het behoud van alle vitaminen, mineralen, enzymen,… Zo wordt de temperatuur bij temperatuurgevoelige producten onder de 42°C gehouden. — 100% puur, van gecontroleerde biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu — Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd — Gluten- en cholesterolvrij — Vrij van bewaarmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!