Biotona
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Word verkooppunt
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Boeken
  • Blog
  • Contact
  • Home
  • Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Boeken
  • Blog
  • Contact
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Word verkooppunt

Home › Blog › Recepten › Snacks › Matcha chocolate truffles

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Facts 33
  • Nieuws 10
  • Recepten 160
    • Ontbijt (34)
    • Lunch (15)
    • Healthy dressings (9)
    • Snacks (34)
    • Drinks (54)
    • Soep (5)
    • Latte (14)
    • Hoofdgerecht (1)
    • Huidverzorging (1)
  • Tips & tricks 2

Ontdek onze Premium & biologische MCT voor een keto boost

lees meer

Recept

Matcha chocolate truffles

Deze matcha truffles zijn zo lekker als ze mooi zijn! Dankzij de Biotona Matcha krijgen deze truffels niet enkel een prachtige kleur, ze krijgen eveneens een verfijnde smaak én je voegt er bovendien extra voedingsstoffen aan toe! Begin je ook al te watertanden?!

Ingrediënten
Havermoutvlokken ½ kopje
Kokosschilfers ½ kopje
Amandelbloem ½ kopje
Medjool dadels, ontpit 4
Biotona Premium Matcha 1 theelepel
Agavesiroop 3 eetlepels
Kokosolie 2 eetlepels
Kokosmelk 1 tot 3 eetlepels, zoveel als nodig
Voor het chocolade omhulsel
Kokosolie 3 eetlepels
Agavesiroop 1 eetlepel
Biotona Cacao 2 eetlepels
Benodigdheden
Keukenmachine, kleine pan
  • Mix de havermoutvlokken, de kokosschilfers, de amandelbloem en de dadels met de keukenmachine tot je een vochtige zandconsistentie bekomt.
  • Voeg de Biotona Matcha toe en mix opnieuw.
  • Blijf blenden terwijl je de agavesiroop, de kokosolie en de kokosmelk toevoegt. Hou de consistentie in de gaten. Het zou kleverig en vochtig moeten worden en je zou er gemakkelijk balletjes mee moeten kunnen vormen met je handen.
  • Rol met het deeg 9 gelijke balletjes en plaats ze in de koelkast.
  • Smelt de kokosolie in een kleine pan of in de magnetron. Vermeng met de agavesiroop en de Biotona Cacao en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Dompel de matchaballetjes één voor één onder in de chocolade, verwijder ze met een vork en leg ze op een bord met bakpapier. Zet 15 minuten in de koelkast en herhaal nadien het proces van het omhullen met chocolade (op deze manier wordt de chocoladekorst mooi dik).
  • Bewaar ze in de koelkast.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Premium Matcha

Voor dagelijks gebruik

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde Criollo cacaobonen

Agavesiroop

Natuurlijk zoetende siroop van agave

Biotona

© 2021 Biotona
Alle rechten voorbehouden | Privacybeleid

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Boeken
  • Blog
  • Contact
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Word verkooppunt
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.AccepterenAfwijzenMeer informatie
Revoke cookies