Recept
Pomegranate chia yogurt jar
Klaar voor een verrukkelijk ontbijt die jou energie en een vol gevoel geeft tot de middag? Deze chia yoghurt zit dankzij de toevoeging van Biotona Chiazaad boordevol omega 3-vetzuren, eiwitten, vezels en ijzer! Hij is eenvoudig te maken en na een tijdje in de frigo is hij ‘ready to eat’. Lekkerder en voedzamer kan je je ontbijt niet maken!
Ingrediënten | |
---|---|
Kokosyoghurt | ½ kopje |
Kokos- of amandelmelk | ½ kopje |
Biotona Chiazaad | 2 eetlepels |
Esdoornsiroop | 2 theelepels |
Biotona Granaatappelpitjes | 2 eetlepels |
Toppings: | |
Kokosyoghurt | 1 eetlepel |
Biotona Granaatappelpitjes | 1 eetlepel |
Kokosschilfers | 1 eetlepel |
Benodigdheden |
---|
Potje of kleine mengkom, blender |
- Doe de kokosyoghurt, de plantaardige melk, het Biotona Chiazaad en de esdoornsiroop in een potje of in een kleine mengkom. Meng goed. Hak de Biotona Granaatappelpitjes fijn met een blender, voeg ze toe aan het chia-yoghurtmengsel en roer opnieuw om goed te vermengen.
- Plaats het potje minimaal 30 minuten in de koelkast of laat het een nacht weken.
- Werk af met een extra eetlepel kokosyoghurt, Biotona Granaatappelpitjes en kokosschilfers. Genieten maar!