Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › No-bake keto cookies with coconut and ginger

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

No-bake keto cookies with coconut and ginger

Klassieke koekjes zitten vaak boordevol suiker en ongezonde vetten. Deze kokoskoekjes daarentegen zijn gemaakt met producten die lekker, gezond en verantwoord zijn! Biotona Kokosmelk poeder zorgt voor een goeie portie vezels en zorgt samen met Biotona Gember poeder voor de aanvoer van vitaminen, mineralen en antioxidanten. Én dat in een koekje! Pas wel op! Ze zijn verslavend lekker!

Ingrediënten
Notenpasta (pinda, amandel of cashew), glad en vloeibaar ½ kopje (120ml)
Esdoornsiroop 2 eetlepels
Biotona Kokosmelk poeder 4 eetlepels
Kokosbloem 2 eetlepels
Biotona Gember poeder ½ theelepel
Zeezout ¼ theelepel
Benodigdheden
Mengkom
  • Doe alle ingrediënten in een mengkom en vermeng goed tot je een deegachtige consistentie bekomt.
  • Plaats het deeg gedurende 15 minutes in de koelkast.
  • Maak met je handen 9 balletjes. Plaats de balletjes op een plaat of op bakpapier en maak plat met een vork zodat je een rasterpatroon bekomt.
  • Koel de koekjes minstens 30 minuten af alvorens op te dienen.
  • Bewaar overgebleven koekjes in de koelkast of diepvries tot 7 dagen.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Kokosmelk

Smaakvol poeder, al het beste uit de kokosnoot

Gember

Pittig en verfrissend

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact