![](https://www.biotona.be/wp-content/uploads/no-bake-keto-cookies-web.jpg)
Recept
No-bake keto cookies with coconut and ginger
Klassieke koekjes zitten vaak boordevol suiker en ongezonde vetten. Deze kokoskoekjes daarentegen zijn gemaakt met producten die lekker, gezond en verantwoord zijn! Biotona Kokosmelk poeder zorgt voor een goeie portie vezels en zorgt samen met Biotona Gember poeder voor de aanvoer van vitaminen, mineralen en antioxidanten. Én dat in een koekje! Pas wel op! Ze zijn verslavend lekker!
Ingrediënten | |
---|---|
Notenpasta (pinda, amandel of cashew), glad en vloeibaar | ½ kopje (120ml) |
Esdoornsiroop | 2 eetlepels |
Biotona Kokosmelk poeder | 4 eetlepels |
Kokosbloem | 2 eetlepels |
Biotona Gember poeder | ½ theelepel |
Zeezout | ¼ theelepel |
Benodigdheden |
---|
Mengkom |
- Doe alle ingrediënten in een mengkom en vermeng goed tot je een deegachtige consistentie bekomt.
- Plaats het deeg gedurende 15 minutes in de koelkast.
- Maak met je handen 9 balletjes. Plaats de balletjes op een plaat of op bakpapier en maak plat met een vork zodat je een rasterpatroon bekomt.
- Koel de koekjes minstens 30 minuten af alvorens op te dienen.
- Bewaar overgebleven koekjes in de koelkast of diepvries tot 7 dagen.