Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Healthy Ferrero Rocher

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Healthy Ferrero Rocher

Wil je indruk maken tijdens de koffietafel op jouw dinerparty of hou je ze liever voor jezelf op een verwenmomentje? 1 ding staat vast: deze healthy ferrero rochers zullen altijd smaken. Ze zijn gevuld met goede onverzadigde vetten die een gunstig effect hebben op je gezondheid. Bovendien zijn zowel noten als Biotona Cacaopoeder bronnen van magnesium. Dit mineraal is onder andere belangrijk voor de energieproductie in de lichaamscellen. Je kunt ze dus ook ‘energy balls’ noemen! Smakelijk!

Ingrediënten
Hazelnoten, geroosterd ½ kopje
Cashewnoten ½ kopje
Biotona Cacaopoeder 3 eetlepels
Kokosbloesemsiroop 2 eetlepels
Zeezout Een snuifje
Vanillepoeder ½ theelepel
Plantaardige melk 2 eetlepels
Afwerking:
Hazelnoten 12
Hazelnoten, gehakt in kleine stukjes Handvol
Benodigdheden
Keukenmachine
  • Voeg de hazelnoten en de cashewnoten toe aan de keukenmachine. Hak fijn tot erg kleine stukjes.
  • Voeg het Biotona Cacaopoeder, de kokosbloesemsiroop, het zeezout en het vanillepoeder toe en mix tot je een glad geheel bekomt. Schraap de overblijvende restjes van de rand met een spatel.
  • Voeg de plantaardige melk eetlepel per eetlepel toe en mix nog even. Je zou een plakkerig deeg moeten bekomen.
  • Maak je handen een beetje nat zodat het deeg niet aan je vingers blijft plakken en rol 10 tot 20 balletjes. Plaats een hazelnoot in het midden van elk balletjes en rol het erna in de gehakte hazelnoten.
  • Laat afkoelen in de frigo alvorens te serveren.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde cacaobonen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact