Recept
Golden Milk
Er zit een overweldigende kracht in Golden Milk en iedereen zou het zeker eens moeten proberen. Curcuma is wereldwijd geliefd en niet enkel voor de lekkere smaak of kleur, maar ook voor de vele voordelen op de gezondheid. Het gaat ontsteking en oxidatie tegen, en is daarom ideaal om ze in te passen in je dagelijkse rituelen. Zoals beloofd delen we vandaag ons recept voor de adaptogene Golden Milk.
(De toevoeging van Fung-Immun poeder is optioneel, maar is een extra ondersteuning voor het afweersysteem. Als je het eruit laat, krijg je een traditionele Golden Milk.)
Ingrediënten (2 porties) | |
---|---|
Ongezoete havermelk | 1 kopje |
Water | 1 kopje |
Biotona Kokosmelk | 1 eetlepel |
Biotona Kurkuma | 2 theelepel |
Biotona Fung-Immun | 1 theelepel |
Kaneelpoeder | 1/2 theelepel |
Biotona Gember | 1/2 theelepel |
Een snuifje zwarte peper van de molen | |
Vloeibare zoetstof naar keuze (ahornsiroop, yaconsiroop, agave nectar) | 1 theelepel (of meer naar smaak) |
Benodigdheden |
---|
Blender |
- Doe het water en de havermelk in een kleine pan. Verwarm de oplossing op een matig vuur totdat het gaat stomen, maar nog niet kookt.
- Giet de melk en het water in een blender.
- Voeg alle overige ingrediënten toe en mix op een hoge snelheid gedurende ongeveer 30 seconden.
- Vul de kopjes en geniet onmiddellijk van deze heerlijke Golden Milk.