Recept
Boost granola and cacao milkshake jar
Heerlijk romig, boordevol voedingsstoffen en licht verteerbaar! Dit guilt-free power ontbijtje combineert de Biotona Power Granola Boost met en smeuïge en bovendien vegan milkshake. De Biotona Power Granola’s zijn bereid op basis van raw geactiveerde boekweit. Boekweit is glutenvrij, licht verteerbaar en een goede bron van proteïnen (tot 15% van het zaad). De geselecteerde boekweit is geactiveerd, wat wil zeggen dat de zaden geweekt worden in water zodat het kiemingsproces opstart. Dit proces ontgrendelt de sluimerende levenskracht in het zaad en dat brengt heel wat positieve gezondheidseigenschappen met zich mee.
Ingrediënten | |
---|---|
Banaan, bevroren | 2 |
Biotona Cacaopoeder | 1 eetlepel |
Amandelpasta | 1 eetlepel |
Biotona Maca | 1 theelepel |
Vanille extract | ½ theelepel |
Kokosmelk, light | ½ kopje |
Biotona Power Granola Boost | 2 handjesvol |
Afwerking | |
Verse bessen naar keuze | Handjevol |
Amandelboter | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Keukenmachine of krachtige blender, potje of glas |
- Doe de bevroren bananen, het Biotona Cacaopoeder, de amandelpasta, de Biotona Maca, de vanille en de kokosmelk in een keukenmachine. Blend tot je een dikke, romige milkshake-achtige consistentie hebt. Stop en schraap de zijkanten een paar keer. Als je een blender gebruikt, duw dan af en toe de bananen naar de messen toe.
- Voeg een handjevol granola toe aan de bodem van het potje/glas. Werk af met de romige ‘milkshake’ en voeg nog de Biotona Power Granola Boost, de bessen en de amandelpasta toe. Geniet ervan als ontbijt of als maaltijd vóór de training (zonder amandelpasta dan).