Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Dipsaus met gegrilde avocado en hennep proteïne

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Dipsaus met gegrilde avocado en hennep proteïne

Een originele dipsaus met gegrilde avocado en frisse yoghurt als basis. Geef het een gezonde én decoratieve toets met Biotona Superfoods zoals hennep proteïne, gojibessen en gespruite boekweitzaden. De avocado is stevig genoeg om te grillen en de smaak wordt lekker smoky dankzij de grilkruiden. Dip er rauwe of gegrilde groenten in of eet het met tacochips of wat (stok)brood. Het ideale hapje voor een gezellige avond of bij de BBQ!

Ingrediënten (1 potje)
Rijpe avocado’s 2
Vuurkruiden Een handvol
Magere yoghurt 500 g
Komkommer ½
Biotona bio Hennep proteïnepoeder Raw 1 eetlepel
Koriander ½ bosje
Chilipeper 1
Citroensap 1 eetlepel
Gepofte quinoa 1 theelepel
Biotona bio Gojibessen 1 theelepel
Biotona bio gespruite Boekweitzaden Raw 1 theelepel
Verse munt 1 takje
Rijstcrackers (optioneel) Naar wens
Benodigdheden
Grill
  • Schil de avocado’s, snijd overlangs in twee en verwijder de pit.
  • Grill de avocado’s op een hete grill en strooi een handvol vuurkruiden in het vuur.
  • Doe de yoghurt met de gegrilde avocado’s, de komkommer, de hennepproteïne, de koriander, het gesnipperde pepertje en het citroensap in de blender. Mix tot een gladde massa.
  • Werk af met quinoa, gojibessen, boekweit en een takje munt.
  • Serveer (eventueel) met rijstcrackers.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Hennep proteïne

Plantaardig proteïnepoeder (50%)

Boekweit, gespruit

Gespruite zaden, knapperig en lichtzoet

Gojibessen

Smaakvolle gedroogde gojibessen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact