Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Gezonde cacao pannenkoekjes als ontbijt

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Gezonde cacao pannenkoekjes als ontbijt

Een goede start van de dag is belangrijk! Een gezond cacao pannenkoekje in de ochtend is dat zeker! Cacao van Biotona is een bron van magnesium, het mineraal bij uitstek om vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast heeft het een gunstig effect op de gemoedstoestand en de alertheid. Heerlijke pannenkoekjes goed voor je gemoed!

Ingrediënten (voor 5 pannenkoeken)
Rijpe banaan 1
Amandel- of havermelk 120 ml
Esdoornsiroop 1 eetlepel
Havermout (vlokken of granen) 90 g
Biotona Cacaopoeder 1 eetlepel
Bakpoeder 1 theelepel
Biotona Cacaokernen 2 eetlepels
Kokosolie Voor het bakken
Voor het serveren:
Amandelboter 1-2 theelepels
Vers fruit naar keuze Naar smaak
Benodigdheden
Blender, antikleefpan
  • Voeg de gepelde banaan, de amandelmelk, de esdoornsiroop, de haver, het Biotona Cacaopoeder en het bakpoeder toe aan de blender.
  • Mix tot je een glad pannenkoekenbeslag hebt. Als het te dik is, voeg dan een klein beetje extra plantaardige melk toe.
  • Verwarm de koekenpan voor en vet deze in met wat kokosolie.
  • Verdeel ongeveer 2 eetlepels beslag per pannenkoek, bedek de ongebakken kant met Biotona Cacaokernen. Draai na ongeveer 2 minuten om en bak de andere kant ook ongeveer 2 minuten.
  • Serveer met amandelboter en vers fruit naar keuze.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde cacaobonen

Cacao-kernen

Cacaokernen uit gefermenteerde cacaobonen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact