
Recept
Buckwheat raspberry smoothie bowl
Deze superbowl smaakt heerlijk op elk moment van de dag van ontbijt tot lunch tot snack tot avondmaal. Hij bevat veel ‘langzame’ koolhydraten door de aanwezigheid van Biotona Gespruite Boekweit waardoor je lang verzadigd blijft. Daarnaast zit deze bowl boordevol antioxidanten en door de toppings blijft iedere hap je verrassen van de eerste tot de laatste!
Ingrediënten | |
---|---|
Biotona Gespruite Boekweit | ¼ kopje (40 g) |
Frambozen, bevroren | 1 kopje |
Banaan, bevroren of vers | 1 |
Biotona Chiazaad | 1 eetlepel |
Biotona Kokoswaterpoeder | 1 eetlepel |
Water, gefilterd | 200 ml |
Amandel of havermelk | 100 ml |
Optioneel - voor extra zoetkracht: | |
Dadel, medjool | 1 |
Voor topping: | |
Aardbei, in plakjes gesneden | 1 |
Biotona Granaatappelpitjes | 1 eetlepel |
Biotona Gespruite Boekweit | 2 theelepels |
Biotona Cacaokernen | 2 theelepels |
Benodigdheden |
---|
Blender |
- Week eerst de Biotona Gespruite Boekweit, dit kan overnacht of 30-60 minuten in warm (niet heet) water. Giet af en spoel de boekweit.
- Voeg de boekweit toe aan een blender samen met alle andere ingrediënten (behalve de toppings) en mix tot je een glad geheel bekomt.
- Breng over in een kom, werk af met de toppings en geniet!