Recept
Almond Biscuits
Wil je een gezonde snack of een smakelijk dessert? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig maar overheerlijk recept voor amandelkoekjes. Hier wordt kokosbloesemsuiker gebruikt, een 100% biologisch alternatief, dat in tegenstelling tot geraffineerde suiker ook talrijke vitaminen en mineralen bevat én eveneens minder pieken of dalen veroorzaakt in de bloedsuikerspiegel. Vegan, vetvrij, glutenvrij én verrukkelijk!
Ingrediënten | |
---|---|
Amandelmeel | 100 g |
Rijstbloem | 100 g |
Zout | Snuifje |
Kokosbloesemsuiker | 5 eetlepels |
Biotona Maca | 1 eetlepel |
Biotona Chiazaad | 1 eetlepel |
Sap van bokaal kikkererwten | 1 |
Natuurlijk amandelextract | Enkele druppels |
Topping: | |
Biotona Chiazaad en amandelschijfjes | Naar smaak |
Benodigdheden |
---|
Klopper, bakplaat, bakpapier, oven |
- Klop de kikkererwtenvloeistof op tot dik wit schuim met een elektrische klopper.
- Voeg kokosbloesemsuiker en zout toe en klop nog even verder.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng goed.
- Rol balletjes en leg ze op een bakplaat belegd met bakpapier. Druk de koekjes plat met de achterkant van een lepel die je even nat maakt zodat het deeg niet blijft kleven.
- Top met Biotona Chiazaad en amandelschilfers en bak 15 tot 20 min in een voorverwarmde oven op 175°C.