Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Almond Biscuits

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Almond Biscuits

Wil je een gezonde snack of een smakelijk dessert? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig maar overheerlijk recept voor amandelkoekjes. Hier wordt kokosbloesemsuiker gebruikt, een 100% biologisch alternatief, dat in tegenstelling tot geraffineerde suiker ook talrijke vitaminen en mineralen bevat én eveneens minder pieken of dalen veroorzaakt in de bloedsuikerspiegel. Vegan, vetvrij, glutenvrij én verrukkelijk!

Ingrediënten
Amandelmeel 100 g
Rijstbloem 100 g
Zout Snuifje
Kokosbloesemsuiker 5 eetlepels
Biotona Maca 1 eetlepel
Biotona Chiazaad 1 eetlepel
Sap van bokaal kikkererwten 1
Natuurlijk amandelextract Enkele druppels
Topping:
Biotona Chiazaad en amandelschijfjes Naar smaak
Benodigdheden
Klopper, bakplaat, bakpapier, oven
  • Klop de kikkererwtenvloeistof op tot dik wit schuim met een elektrische klopper.
  • Voeg kokosbloesemsuiker en zout toe en klop nog even verder.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng goed.
  • Rol balletjes en leg ze op een bakplaat belegd met bakpapier. Druk de koekjes plat met de achterkant van een lepel die je even nat maakt zodat het deeg niet blijft kleven.
  • Top met Biotona Chiazaad en amandelschilfers en bak 15 tot 20 min in een voorverwarmde oven op 175°C.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Maca

Poeder van macawortels

Chiazaad, zwart

Vezelrijke zaden, rijk aan omega 3

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact