Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Home
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken

Home › Blog › Geroosterde peer met Power Recup Granola en amandelboter

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 260
    • Drinks (77)
      • Smoothies (43)
      • Shakes (13)
      • Juices & shots (10)
      • Koffie & latte (32)
      • Thee (6)
      • Mocktails & cocktails (9)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (91)
      • Ontbijt (warm) (23)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (29)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (51)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (9)
      • Soep (6)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (128)
      • Keto (17)
      • Raw (58)
      • Vegan (204)
  • Facts 52
  • Tips & tricks 5

Boost je gezondheid met een Acerola C500 shot en ontdek meteen ook de handige meeneemverpakking.

lees meer

Recept

Geroosterde peer met Power Recup Granola en amandelboter

In de Ayurvedische keuken wordt een warm ontbijt aangeraden ter bevordering van de spijsvertering en om het lichaam in de winter warm te houden. De voedzame Biotona Power Granola is hierbij ideaal voor een lekkere instant-crunch. Kaneel geeft warmte aan de smaken en een kruidige geur. Extra genieten dus! Dit recept met warme peren kan je ook als feestelijk dessert eten.

Ingrediënten (1 portie)
Peer, rijp maar stevig 1
Amandelboter 1 theelepel
Kokosolie 1 theelepel
Ahornsiroop of honing 1 theelepel + extra om op te dienen
Citroensap 2 theelepels
Kaneel Een snuifje
Kokosyoghurt of kokosroom 2 eetlepels
Biotona Power Granola Recup 2 kleine handjesvol
Benodigdheden
Ovenvaste schaal, kleine sauspan
  • Snij de peer door in de helft en verwijder het klokhuis. Schillen is optioneel. Leg de twee helften in een ovenvaste schaal.
  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Voeg amandelboter, kokosolie en ahornsiroop toe aan een kleine steelpan. Verwarm tot het net gesmolten is en klop voortdurend door. Haal van het vuur en meng het citroensap en de kaneel erdoor.
  • Sprenkel het mengsel over de peerhelften. Voor het beste resultaat wrijf je het vocht met je vingers in de peren.
  • Bak 25-30 minuten of tot de peer zacht wordt. Haal voorzichtig uit de oven en leg op een bord.
  • Vul elke peer met een eetlepel kokosyoghurt (of room), strooi er de Biotona Recup Granola over en besprenkel optioneel met ahornsiroop of honing. Serveer warm.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Power Granola Recup

Post performance

Biotona

© 2023 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikservaring te verbeteren. Vragen hierover? Bekijk ons
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}