Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Pumpkin protein cookies

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Pumpkin protein cookies

Kille herfstdagen zijn ideaal om knus binnen te blijven en samen koekjes te bakken! Deze pompoenkoekjes zitten boordevol eiwitten dankzij Biotona Pompoenpit proteïne. Dit poeder is de perfecte ondersteuning bij proteïnerijke diëten en een ideaal alternatief voor de sporter of voor iedereen die op zoek is naar een plantaardige eiwitbron. Kan jij wachten om te proeven tot ze helemaal afgekoeld zijn?

Ingrediënten (12 koekjes)
Pompoenpuree 120 ml
Notenboter (pinda of amandel), glad en vloeibaar 60 ml
Kokosbloesemsuiker 35 g
Esdoornsiroop 2 eetlepels
Biotona Pompoenpit proteïne 35 g
Kokosbloem 2 eetlepels
Pompoenkruiden (of gemengde kruiden naar keuze, zoals kaneel, Biotona Gember, kardemom, Biotona Kurkuma) 1 theelepel
Bakpoeder ½ theelepel
Keltisch zout Een snuifje
Optioneel:
Donkere stukjes chocolade of chocoladeschilfers 30 g
Benodigdheden
Mengkom, met bakpapier beklede bakplaat, oven
  • Voor het maken van de pompoenpuree ga je als volgt te werk: verwarm de oven voor op 200°C, snijd de pompoen doormidden, haal alle pitten eruit en leg de helften op de gesneden zijde op een met bakpapier beklede ovenschaal. Bak de pompoen gedurende ongeveer 30-45 minuten, afhankelijk van de grootte. De pompoen is klaar wanneer je er makkelijk in kan prikken met een vork en wanneer de schil hier en daar een bruine kleur krijgt en plooien vertoont. Haal deze uit de oven, laat afkoelen, verwijder de schil en mix het vruchtvlees. (Overschotten kan je bewaren in de vriezer.)
  • Meng de pompoenpuree, de notenboter, de kokosbloesemsuiker en de esdoornsiroop in een mengkom.
  • Voeg alle overige ingrediënten (behalve de chocolade) toe en meng tot je een glad koekjesdeeg bekomt.
  • Rol 12 balletjes in je handen, leg ze op de bakplaat en druk ze plat om koekjesvormen te maken.
  • Versier eventueel elk koekje met stukjes chocolade of chocoladeschilfers.
  • Bak 12 minuten op 180°C. Haal uit de oven en laat ze volledig afkoelen op de bakplaat.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Pompoenpit proteïne

Plantaardig proteïnepoeder (65%)

Gember

Pittig en verfrissend

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact