
Recept
Pannenkoeken voor Kerstmis
Jingle bells, jingle bells! De kerstman op je bord bij het kerstontbijt? Een top-idee! Deze gezonde haverpannenkoek met Biotona Maca, Superboost of Fung-Immun is in een handomdraai gemaakt. De garnering met een kerstmanbaard van kokosroom en banaanplakjes en een kerstmuts van aardbeien maakt het plaatje af. Happy & healthy Christmas met Biotona Superfoods!
Ingrediënten (3 grote of 6 kleine pannenkoeken) | |
---|---|
Banaan, rijp | 1 |
Amandelmelk | 120 ml |
Havermeel | 50 g |
Bakpoeder | ½ theelepel |
1 van volgende superfoods | |
Biotona bio Maca Raw | 1 theelepel |
Biotona bio Superboost | 1 theelepel |
Biotona bio Fung-Immun Raw | 1 theelepel |
Voor het garneren | |
Aardbeien | 5 |
Banaan, klein | 1 |
Kiwi | 1 |
Chocoladestukjes | Naar keuze |
Slagroom (kokos) | Naar keuze |
Benodigdheden |
---|
Mengkom, pannenkoekenpan met antiaanbaklaag |
- Doe de banaan in een mengkom en prak hem met een vork.
- Voeg amandelmelk toe en meng goed.
- Voeg havermeel, bakpoeder en het superfoodpoeder van jouw keuze toe, klop tot je een glad pannenkoekenbeslag hebt. Mix niet te lang.
- Verhit een pannenkoekenpan met antiaanbaklaag tot deze zeer heet is.
- Giet 2 of 3 eetlepels beslag per pannenkoek (afhankelijk van de gewenste grootte) en bak tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Draai om wanneer er belletjes aan het oppervlak verschijnen.
- Versier de pannenkoeken met fruit, chocoladestukjes en slagroom.