Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Gemakkelijke pannenkoeken met blauwe bosbessen

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Gemakkelijke pannenkoeken met blauwe bosbessen

Super lekker zijn deze makkelijke ontbijtpannenkoeken van banaan, plantaardige melk en havermeel. Ze worden afgewerkt met Biotona gedroogde blauwe bosbessen.

Dit zijn 100% biologische Europese gedroogde blauwe bosbessen. Europese blauwe besjes groeien in het wild, zijn kleiner dan de meer gekendere Amerikaanse blauwe bessen en hebben zowel een blauwe schil als rood-blauw vruchtvlees. Dit is een duidelijke indicatie dat ze dan ook veel rijker zijn een bioactieve stoffen. Immers, hoe donkerder een bes, hoe meer antioxidanten ze bevat.

Ingrediënten (Voor 6 pannenkoeken)
Banaan, geplet 1 klein/middelgroot
Amandel- of havermelk 120 ml
Havermeel 75 g
Bakpoeder 1 theelepel
Biotona Blauwe bes 2 eetlepels + 1 eetlepel als afwerking
Yoghurt met kokossmaak 1 eetlepel, als afwerking
Benodigdheden
Mengkom, pan met antiaanbaklaag
  • Meng de geplette banaan met de plantaardige melk in een mengkom.
  • Voeg de havermeel en bakpoeder toe. Meng tot een glad beslag maar meng zeker niet te lang.
  • Meng 3 eetlepels Biotona gedroogde Blauwe bosbessen erdoor.
  • Verwarm de pan met antiaanbaklaag op hoge stand tot deze gloeiend heet wordt.
  • Verlaag het vuur vervolgens. Het is niet nodig om de pan in te vetten, maar als je er een hebt die makkelijk aanbakt, kun je een beetje kokosolie gebruiken. Bak de pannenkoeken goudbruin aan elke zijde, draai halverwege om.
  • Serveer warm, werk af met de yoghurt en Biotona gedroogde Blauwe bosbessen.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Blauwe bosbessen

Europese gedroogde blauwe bosbessen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact