Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Multi seed keto crackers

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Multi seed keto crackers

Heb je zin in de heerlijke crunch van een cracker zonder de zware koolhydraten? Deze knapperige low-carb-crackers zijn vrij van noten, gluten en zuivel en perfect om gezond te snacken. Dankzij hun laag gehalte aan koolhydraten en hoog gehalte aan vetten passen ze perfect in een ketogeen dieet. Dit dieet zorgt ervoor dat je lichaam ketonen aanmaakt uit je vetreserves als brandstof. Dit proces heet ketogenese. Ketonen zijn verbindingen die je lever aanmaakt uit je vetvoorraad als je bloedsuikerspiegel laag is. Wanneer je heel weinig koolhydraten eet, onthoud je je hersenen van glucose, hun belangrijkste energiebron. Bijgevolg spreken je hersenen de ketonenvoorraad aan om toch optimaal te kunnen functioneren.

Ingrediënten
Biotona Hennepzaad 100 g
Biotona SuperSprouts 100 g
Biotona Superfibres 1 eetlepel
Tamari saus 1 eetlepel
Extra vierge olijfolie 2 eetlepels
Verse tijm 1 theelepel
Gefilterd water 2-3 eetlepels
Benodigdheden
Oven
  • Meng de hennepzaden, de SuperSprouts en de Superfibres in een mengkom.
  • Voeg tijm, tamari-saus, olijfolie en water toe en meng goed.
  • Doe alles op een met bakpapier beklede bakplaat (of een silicone bakplaat zal ook geweldig werken!)
  • Verspreid alles gelijkmatig in een dunne laag en druk een klein beetje aan. Bak ongeveer 20-25 minuten op 160°C, laat volledig afkoelen vooraleer ze in hapklare stukjes te breken.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Hennepzaad

Gepelde hennepzaden, rijk aan omega 3 en 6

Super-Sprouts

Knapperige mix van gespruite zaden

Superfibres

Subliem plantaardig & vezelrijk poeder (70%)

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact