Recept
Paas-guacamole met MCT olie en maca
Til je guacamole tot een hoger niveau en waan jezelf in Mexico! Het poeder van de macawortel van Biotona zorgt voor een energieboost. Lekker als broodbeleg, als apero of als sidedish.
De middellange vetzuren van de MCT olie van Biotona leveren snel energie onder de vorm van ketonen. Ze worden niet als vet opgeslagen en onderdrukken het hongergevoel. Anders dan kokosolie is MCT olie kleur- en geurloos dus kan het jouw hartige gerechten voedzaam aanvullen.
Ingrediënten (1 kommetje) | |
---|---|
Avocado, rijp | 1 grote |
Rode ui, versneden | Een halve of een kleine |
Chili peper, versneden | 1 |
Biotona bio Pure MCT olie | 1 eetlepel |
Limoensap | 2 eetlepels |
Biotona bio Maca | 1 theelepel (3 g) |
(optioneel) Koriander, verhakt | handjevol |
Zeezout en zwarte peper | Naar smaak |
Voor de afwerking: | |
Zwarte olijven | 1 |
Avocado sneetjes | 2 |
Bieslook | 6 stengels van ong. 8 cm |
Benodigdheden |
---|
Mengkom, vork |
- Schil de avocado en verwijder de pit. Doe het avocadovruchtvlees in de mengkom, samen met alle overige ingrediënten.
- Pureer de avocado met de vork en mix tot alles goed gemengd is met andere ingrediënten.
- Doe in een serveerschaal en versier (optioneel) om het konijnengezichtje te maken.