Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Golden porridge with cinnamon and ginger

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Golden porridge with cinnamon and ginger

In Indiase en Indonesische gerechten wordt kurkuma gebruikt in curry’s en boemboe’s vanwege de warme, iets bittere en aardse smaak. Het kleurt gerechten prachtig goudgeel. Hier wordt Biotona Curcuma, in combinatie met Biotona Gember, kaneel en zwarte peper, gebruikt in een kruidige, goudkleurige havermoutpap. Het is een echt feel-good ontbijt met een heerlijke kruidige smaak.

Ingrediënten
Havervlokken ½ kop
Gefilterd water ½ kop
Amandelmelk ½ kop
Zeezout Snuifje
Esdoornsiroop 1 theelepel
Extra virgin kokosolie ½ theelepel
Biotona Curcuma ½ theelepel
Zwarte peper Snuifje
Kaneel ½ theelepel
Biotona Gember ¼ theelepel
Benodigdheden
Kleine kookpan
  • Voeg de havervlokken, het water, de melk en het zout toe aan een kookpan.
  • Breng zachtjes aan de kook tot de havervlokken de vloeistof hebben geabsorbeerd (ongeveer 6-8 minuten), roer af en toe om.
  • Haal de kookpan van het vuur, voeg de esdoornsiroop, de kokosolie en de kruiden toe. Mix goed.
  • Giet over in een kom, bestrooi met jouw favoriete toppings en geniet onmiddellijk van dit warme gerecht!
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Kurkuma

Poeder van de kurkumawortel

Gember

Pittig en verfrissend

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact