Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Chlorella & Spirulina Energy Bars

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Chlorella & Spirulina Energy Bars

Last van een energiedipje ? Met deze energiebars ben je snel weer opgekrikt! Biotona Chlorella + Spirulina is enorm rijk aan eiwitten, mineralen, vitaminen en antioxidanten. Daarnaast worden deze micro-algen ook erkend voor hun bijdrage aan gewichtscontrole en vitaliteit!

Ingrediënten
Cashewnoten, rauw ½ kopje (80 g)
Kokosschilfers, ongezoet ½ kopje (35 g)
Dadels, ontpit ½ kopje (80 g)
Biotona Hennepzaad 2 eetlepels (25 g)
Biotona Chlorella + Spirulina poeder 1 tot 2 theelepels
Citroensap 2 eetlepels
Benodigdheden
Keukenmachine
  • Voeg de cashewnoten, de kokosschilfers en de ontpitte dadels toe aan de keukenmachine. Blend tot je de consistentie bekomt van nat zand.
  • Voeg Biotona Hennepzaad, Biotona Chlorella + Spirulina poeder en het citroensap toe en blend opnieuw, tot alles goed vermengd is. De consistentie zou kruimelig maar vochtig moeten zijn en moet samenkleven wanneer je het samendrukt tussen je vingers. Indien het geheel te droog of niet kleverig genoeg is, voeg een eetlepel water toe.
  • Bekleed een kleine vierkante of rechthoekige schaal. Breng de kruimelige mix over in deze schaal en druk stevig aan, maak het oppervlak zo vlak mogelijk.
  • Plaats deze schaal gedurende minimum 2 uur in de koelkast (of gedurende 30 minuten in de vriezer). Snij in repen en geniet! Je kan deze bars tot 5 dagen bewaren in de koelkast!
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Hennepzaad

Gepelde hennepzaden, rijk aan omega 3 en 6

Chlorella + Spirulina

Donkergroen & eiwitrijkpoeder van 2 micro-algen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact