Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Home
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken

Home › Blog › Bosbessen cheesecake (raw & vegan)

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 249
    • Drinks (77)
      • Smoothies (40)
      • Shakes (13)
      • Juices & shots (10)
      • Koffie & latte (32)
      • Thee (5)
      • Mocktails & cocktails (9)
    • Huidverzorging (2)
    • Gezonde recepten (92)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (24)
      • Hoofdgerecht (10)
      • Desserts (50)
      • Gezonde snacks (76)
      • Hapjes (8)
      • Soep (6)
      • Sauzen & dressings (10)
    • Eetstijl (128)
      • Keto (17)
      • Raw (55)
      • Vegan (198)
  • Facts 51
  • Tips & tricks 5

Boost je gezondheid met een Acerola C500 shot en ontdek meteen ook de handige meeneemverpakking.

lees meer

Recept

Bosbessen cheesecake (raw & vegan)

Een simpel recept voor een heerlijke en lichte cheesecake die romig en fruitig smaakt. Het Biotona bio Blauwebessensapconcentraat zorgt voor de mooie kleur, deze kleur heeft het te danken aan de aanwezige anthocyaninen. Deze stoffen beschermen het lichaam tegen oxidatieve stress door schadelijke vrije radicalen. Het enige moeilijke aan deze cheesecake is om hem lang genoeg te laten opstijven zonder ervan te smullen.

Ingrediënten (8 porties)
Voor de korst:
Amandelen, raw 75 g
Walnoten, raw 55 g
Dadels, medjool, ontpit 5
Zeezout Een snufje
Voor de cheesecake laag:
Cashews 150 g
Kokosmelk, volvet (blikje) 120 ml
Esdoornsiroop 3 eetlepels
Vanillebonenpasta (of extract) 1 theelepel
Biotona bio Blauwebessensapconcentraat 1 eetlepel
Citroensap 1 eetlepel
Kokosolie 1 eetlepel
Biotona bio Blauwe bosbessen 3 eetlepels
Benodigdheden
Keukenmachine, 15-18 cm taartvorm, bakpapier
  • Week de cashewnoten 30 minuten in warm water of 4-8 uur in koud water.
  • Voeg voor het maken van de korst de amandelen, de walnoten, de dadels en het zout toe aan de keukenmachine. Blend tot je een natte zandconsistentie bekomt.
  • Breng het mengsel over in de springvorm (bedek de bodem eerst met bakpapier). Druk stevig aan om de korst te vormen. Plaats in de vriezer terwijl je de tweede laag bereidt.
  • Giet de cashewnoten af ​​en doe ze samen met de kokosmelk, de esdoornsiroop, de vanille en het Biotona bio Blauwebessensapconcentraat in de keukenmachine. Mix tot je een gladde consistentie bekomt en schraap de zijkanten indien nodig een paar keer.
  • Blijf mixen, terwijl je langzaam het citroensap en de kokosolie toevoegt. Mix tot alles goed vermengd is.
  • Giet het bosbessenmengsel in de springvorm, over de gekoelde korst. Strooi er 3 eetlepels Biotona bio Blauwe bosbessen over en druk ze voorzichtig in de cheesecake.
  • Plaats de cake minimaal 6 uur (of een nacht) in de vriezer. Haal 20-30 minuten voor het serveren uit de vriezer en laat een beetje ontdooien. Versier met bloemen en gedroogde bloembladen. Bewaar restjes maximaal 3 dagen in de koelkast of maximaal 3 weken in de vriezer.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Blauwe bosbessen

Europese gedroogde blauwe bosbessen

Blauwe bes

Sapconcentraat van Europese & Amerikaanse...

Biotona

© 2022 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Contact
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikservaring te verbeteren. Vragen hierover? Bekijk ons
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}