Recept
Veggie protein pancakes
Wat is er nu beter om je dag mee te starten dan heerlijke pannenkoeken? Deze lekkernij is niet enkel makkelijk om te maken ze zijn daarnaast nog eens super gezond. Door de toevoeging van Biotona Veggie protein bevatten ze een goeie dosis eiwitten van plantaardige bronnen. Deze zorgen niet alleen voor een vol gevoel maar ook voor het behoud en de groei van je spieren. Kortom een snel gerecht voor een langdurig effect.
Ingrediënten | |
---|---|
Amandelbloem | 30 g |
Kokosbloem | 10 g |
Biotona Veggie protein | 30 g |
Bakpoeder | ½ koffielepel |
Ei | 1 |
Esdoornsiroop | 1 eetlepel |
Amandelmelk | 240 ml |
Extra topping: | |
Vers fruit | Naar smaak |
Biotona Hennepzaad | Naar smaak |
Esdoornsiroop | Naar smaak |
Benodigdheden |
---|
Mengkom, antikleefpan |
- Voeg amandelbloem, kokosbloem, Biotona Veggie protein en bakpoeder toe aan een mengkom en meng.
- Voeg alle overblijvende ingrediënten toe – ei, esdoornsiroop en amandelmelk. Meng tot je een glad pannenkoekenbeslag bekomt.
- Vet de hete antikleefpan eerst in met een paar druppels olie en bak de pannenkoeken tot ze langs beide kanten mooi goudbruin zijn.
- Dien op met vers fruit, Biotona Hennepzaad en esdoornsiroop.