Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Vegan courgettetaco’s met moringa

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Vegan courgettetaco’s met moringa

Deze heerlijke en glutenvrije taco’s van courgettepulp en kikkererwtenmeel zijn eenvoudig te bereiden. Biotona bio Moringapoeder Raw zorgt voor een extra gezonde toets. Deze Afrikaanse wonderboom draagt eetbare blaadjes die boordevol proteïnen en waardevolle fytonutriënten zitten. Vul de taco’s naar believen met gegrilde groenten, avocado, kikkererwten en een lekkere tomatensaus!

Ingrediënten (4 taco shells)
Courgette 100 g
Kikkererwtenmeel 65 g
Tapiocameel  25 g
Biotona bio Moringapoeder Raw 1-2 theelepels
Zeezout ¼ theelepel
Gedroogde kruiden (bijvoorbeeld Italiaanse of Provençaalse mix) 1 theelepel
Water 125 ml
Biotona bio SuperSprouts Raw Naar keuze
Benodigdheden
Rasp, zeef of keukendoek, kom, pan met antiaanbaklaag
  • Rasp de courgette. Doe hem in een zeef of propere keukendoek. Knijp hem met je handen uit om er zoveel mogelijk vocht uit te halen. Het vocht heb je niet meer nodig.
  • Meng in een kom de uitgeknepen courgette met kikkererwtenmeel, tapiocameel, Biotona bio Moringapoeder Raw, zout, kruiden en water. Het beslag moet de consistentie hebben van een schenkbaar pannenkoekbeslag.
  • Verwarm een antikleefpan voor. Doe 3 eetlepels van het beslag in het midden van de hete pan en spreid het met een lepel zo dun mogelijk uit. Blijf spreiden tot het beslag stolt.
  • Draai om na enkele minuten en bak nog 2 minuten verder aan de andere kant. Herhaal dit met de rest van het beslag.
  • Serveer met een vulling naar keuze, zoals avocado, kikkererwten, rucola, gegrilde groenten, hummus of chilisaus en Biotona bio SuperSprouts Raw.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Moringa

Poeder van moringabladeren

Super-Sprouts

Knapperige mix van gespruite zaden

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact