Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Superboost buckwheat pumpkin muffins

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Superboost buckwheat pumpkin muffins

Geef de winterdip geen kans met deze hartige vegan pompoenmuffins. Ze zijn heerlijk met een warme tas chocomelk, koffie of thee. Dankzij de toegevoegde Biotona Bio Superboost krikken ze je energieniveau op wanneer je zowel op fysiek als op mentaal vlak een extra duwtje kunt gebruiken.

Ingrediënten
Pompoen puree ½ kopje
Ruwe rietsuiker ¼ kopje
Kokosolie, vloeibaar 2 eetlepels
Havermelk 1 kopje
Boekweitmeel 1 kopje
Amandelmeel ¼ kopje
Bakpoeder 1 teaspoon
Baking soda ½ teaspoon
Zeezout Snuifje
Kaneel 1 theelepel
Biotona Superboost 1 theelepel
Chocoladechips (suikervrij) 3 eetlepels
Benodigdheden
Mengkom, muffinvorm
  • Meng de pompoen puree, rietsuiker, kokosolie en de havermelk in een mengkom.
  • Voeg alle overblijvende ingrediënten toe aan de mengkom (boekweitmeel, amandelmeel, bakpoeder en baking soda, zout, kaneel en Biotona Superboost). Meng met een lepel tot alles goed vermengd is met elkaar, mix zeker niet te lang!
  • alles goed vermengd is met elkaar, mix zeker niet te lang! Plaats een papieren cup in elk vormpje. Vul de vormpjes met het beslag. Gebruik 2 tot 3 eetlepels beslag per muffin, afhankelijk van de grootte van de muffinvorm.
  • Strooi chocoladeschilfers op elke muffin (optioneel).
  • Bak de muffins ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat de muffins afkoelen op een taartrooster.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Superboost

Sublieme mix voor een natuurlijke energieboost

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact