Recept
Chlorella and Spirulina buckwheat wraps
Deze wraps zijn dankzij de boekweit heerlijk licht verteerbaar én glutenvrij! Biotona Chlorella + Spirulina maakt ze extra gezond. Dit poeder zorgt immers voor de aanbreng van extra vitaminen, antioxidanten en chlorofyl. Deze wrap is een ware energiebooster waardoor een middagdipje geen kans maakt!
Ingrediënten | |
---|---|
Boekweitbloem (of Biotona Gespruite Boekweit, vermalen) | 100 g (¾ kopje) |
Biotona Chlorella + Spirulina poeder | 1 tot 2 theelepels |
Zeezout | Snuifje |
Lookpoeder | ½ theelepel |
Gedroogde kruiden mix | 1 theelepel |
Water | 250 ml |
Benodigdheden |
---|
Mengkom, klopper/garde, antikleefpan |
- Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom en meng, klop tot je een glad geheel bekomt. Het beslag moet eerder dun en lopend zijn. Voeg water toe indien het beslag te dik is.
- Verhit de antikleefpan en vet deze in met een klein beetje (plantaardige) vetstof. Bak 4 dunne wraps. Draai deze halverwege om.
- Serveer met salade, zwarte bonen, kerstomaten, avocado, Biotona Hennepzaad en werk af met een beetje sriracha saus.