Recept
Groene smoothie met gerstegras
Deze glanzende groene smoothie dankt zijn power aan Biotona Barley grass. Het krachtige sap dat geperst wordt uit het jong gerstegras biedt energie en vitaliteit. Het poeder wordt dan ook gemaakt van het sap en niet van het volledige gras. Slim detail: de ingrediënten kun je van tevoren invriezen of twee dagen in de koelkast bewaren. Gebruik de Biotona MCT-olie voor een extra shot energie en een glanzende textuur!
Ingrediënten (1 glas) | |
---|---|
Spinazie | Een handjevol |
Komkommer | ¼, schil eraan |
Groene druiven | 60 g |
Kiwi | 1, geschild |
Banaan, vers of bevroren | ½ |
Biotona Gerstegras shot | 1 shot |
Muntblaadjes, vers | 8-10 |
Kokoswater (alternatief: plantaardige melk of gefilterd water) | 240 ml |
Biotona MCT olie (optioneel) | 1 eetlepel |
Voor de afwerking: | |
Biotona Hennepzaad | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Mixer |
- Doe alle ingrediënten (behalve het hennepzaad) in een mixer en mix op hoge stand tot een gladde massa.
- Doe over in een glas, strooi er hennepzaad over en serveer.
- Tip: Je kunt de smoothie-ingrediënten (behalve de vloeistoffen) 2 dagen van tevoren bereiden, of zelfs langer als je besluit de porties in te vriezen. Bewaar ze in een luchtdichte doos of zak in de koelkast of vriezer.