Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Immuniteit-versterkende framboos camu camu acerola latte

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 282
    • Drinks (77)
      • Smoothies (51)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (39)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (4)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (23)
      • Ontbijt (koud) (48)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (54)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Immuniteit-versterkende framboos camu camu acerola latte

Een kleurrijke latte vol vitamine C? Klinkt heerlijk! Door de Biotona bio Camu camu + Acerola Raw toe te voegen aan de amandelmelk met frambozen, ziet deze gezonde opkikker er niet enkel lekker uit, maar zit die ook boordevol fytonutriënten die jouw immuniteit ondersteunen. Camu Camu is een geel tot paarsrode vrucht die groeit in Zuid-Amerika en makkelijk tot 2% vitamine C kan bevatten. Ook acerola staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C en andere stoffen die bijdragen aan jouw gezondheid. Na de oogst worden de bessen meteen gevriesdroogd, waardoor ze de frisse smaak en levendige kleur van de verse bessen behouden. Voor een extra beauty-boost kun je een zakje Physalis Collagen boost erin mixen.

Warm als latte of koud als milkshake, deze combinatie smaakt op eender welke manier en moment berry fine!

Ingrediënten (2 porties)
Amandelmelk 480 ml
Medjool dadel, ontpit 1
Frambozen, vers of ontdooid (of 2 eetlepels gevriesdroogde frambozen) 50 g
Biotona bio Camu camu + Acerola Raw 5 g
Optioneel
Physalis Collagen boost 1 zakje
Roze korenbloem- of rozenblaadjes, gedroogd 2 theelepels, ter decoratie
Benodigdheden
Steelpan, blender
  • Verwarm de amandelmelk in een steelpan tot het net niet kookt.
  • Giet in de blender en voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de bloemblaadjes. Blend tot een gladde en schuimige massa.
  • Schenk in 2 kopjes (indien gewenst: giet de latte door een zeef zodat er geen frambozenzaadjes in het kopje zitten).
  • Werk af met de roze bloemblaadjes en serveer.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Camu camu + Acerola

Poeder van 2 vitamine C-rijke bessen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact