Recept
Kale pesto
Dit is een snelle methode om een heerlijke pesto tevoorschijn te toveren met extra gezondheid bevorderende eigenschappen. Zoals bijvoorbeeld de ontgiftende en stimulerende werking van Biotona Boerenkool poeder. Gewoon deze ingrediënten in de blender mixen en smullen maar!
Ingrediënten | |
---|---|
Boerenkool, vers, stevig aangedrukt | 1 kop |
Basilicum, vers, stevig aangedrukt | 1 kop |
Cashewnoten, rauw | ½ kop |
Knoflook | 2 teentjes |
Biotona Boerenkool poeder | 2 theelepels |
Sap van een halve citroen | ½ |
Zeezout | ¼ theelepel |
Extra vierge olijfolie | ¼ kop |
Benodigdheden |
---|
Keukenrobot of blender |
- Mix alle ingrediënten met een keukenrobot of met een staafmixer.
- Eet deze kale pesto met pasta, brood, crackers of groentjes. Bewaar de overblijvende pesto in een afgesloten pot in de ijskast voor maximaal 5 dagen.