Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Glutenvrije pancakes met Beginner’s Matcha

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Glutenvrije pancakes met Beginner’s Matcha

Na het lezen van dit recept zal je niet meer kunnen wachten tot je zondagsbrunch om aan de slag te gaan! Hoeft ook niet, want deze gezonde, kleurrijke pannenkoeken kan je in tegentelling tot de klassieke pannenkoeken zonder schuldgevoel frequent op je menu zetten. Biotona Matcha zorgt voor een extra portie antioxidanten en helpt je lichaam te detoxen. Haal die pannenkoekenpan maar boven!

Ingrediënten
Boekweitbloem ¾ kopje (85 g)
Biotona Beginner’s Matcha 2 theelepels
Bakpoeder 1 theelepel
Baksoda ½ theelepel
Amandelmelk ¾ kopje (180 ml)
Citroensap 1 eetlepel
Esdoorn- of agavesiroop 3 eetlepels
Kokosolie, gesmolten 1 eetlepel + extra om de koekenpan in te vetten
Benodigdheden
Twee mengkommen, antikleef koekenpan
  • Meng de boekweitbloem, Biotona Beginner's Matcha, het bakpoeder en de baksoda in de mengkom.
  • Meng in een kleinere kom de amandelmelk met het citroensap, de siroop en de kokosolie. Giet de natte ingrediënten in de kom met de droge ingrediënten en mix tot je een glad beslag bekomt.
  • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en vet deze een beetje in met kokosolie. Bak pannenkoeken aan beide kanten, draai ze om als er luchtbellen op het oppervlak verschijnen.
  • Serveer warm met toppings naar keuze.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Beginner's Matcha

Voor een “first date” met Matcha

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact