Recept
Gingerbread oatmeal with pear
Niets zo lekker als een heerlijk warme havermoutpap op een frisse ochtend. Hij is niet enkel zoet, verwarmend, gemakkelijk, maar bovendien erg verzadigend waardoor je zeker de ochtend doorkomt. De Biotona Cacaokernen zijn een bron van magnesium, zowel goed voor energie als voor ontspanning. Ideaal om je dag mee te starten dus!
Ingrediënten | |
---|---|
Havermout | 60 g |
Esdoornsiroop | 1 eetlepel |
Amandelboter | 1 eetlepel |
Water | 120 ml |
Plantaardige melk | 120 ml |
Peperkoekkruiden | ½ theelepel |
Zeezout | Snuifje |
Biotona Gember | ¼ theelepel |
Peer | Halve |
Biotona Cacaokernen | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Kookpot |
- Voeg de havermout, de esdoornsiroop, de amandelboter, het water, de plantaardige melk, de peperkoekkruiden en het zout in een kookpot. Breng het aan de kook, zet erna het vuur lager en laat het ongeveer 8 minuten sudderen tot het ingedikt is.
- Haal de kookpot van het vuur en voeg het Biotona Gember toe.
- Doe alles in een kom en versier met gesneden peer en Biotona Cacaokernen, warm serveren.