Recept
Fung-immun mushroom soup
Zin in een extra gezonde soep? De Biotona superfoods zorgen hiervoor! Biotona Kokosmelk geeft naast het snelle verzadigingsgevoel ook instant energie. En Biotona Fung-Immun boost je immuniteit. Smakelijk!
Ingrediënten | |
---|---|
Olijfolie | 2 eetlepels |
Gele ui | 1 |
Look | 2 teentjes |
Bruine champignons | 500 g |
Tijm, vers | 1 eetlepel |
Groentenbouillon | 600 ml |
Zout en peper | Naar smaak |
Biotona Kokosmelk | 2 eetlepels |
Biotona Fung-Immun | 2 eetlepels |
Benodigdheden |
---|
Grote kookpot, blender |
- Snijd de ui in blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de champignons in plakjes.
- Voeg olijfolie, uien, knoflook, champignons en tijm toe aan een grote kookpot. Stoof aan tot de ui doorschijnend is en de champignons hun sappen vrijgeven hebben. Roer regelmatig.
- Voeg naar smaak groentebouillon, zout en peper toe, breng aan de kook en laat 10 minuten koken met het deksel erop.
- Zet het vuur uit en doe 2 kopjes soep (zowel champignons als bouillon) in een blender of kom. Voeg Biotona Kokosmelk en Biotona Fung-Immun toe. Mix in de blender of gebruik een staafmixer om een gladde puree te maken.
- Voeg de gemixte soep terug toe aan de kookpot, meng goed, proef en kruid indien nodig bij met zout en peper.
- Giet over in een soepkom, werk af met een stukje tijm als decoratie en dien op.