Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Cranberry Muffins

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Cranberry Muffins

Op zoek naar het lekkerste recept voor muffins? Gevonden! Niet alleen heerlijk als tussendoortje maar ook als start van de dag een complete voltreffer! Het Biotona Veenbessenssapconcentraat zorgt er tevens voor dat je met een goede portie antioxidanten aan je dag kan beginnen. Deze stoffen beschermen weefsels tegen schade. Lekker én goed voor de gezondheid!

Ingrediënten
Bloem (volkoren, spelt of een mix van beiden), 1,5 kopje
Kokosbloesemsuiker ½ kopje
Bakpoeder 1 theelepel
Zuiveringszout (natriumbicarbonaat) 1 theelepel
Zeezout ¼ theelepel
Kaneel 1 theelepel
Rijstmelk ¾ kopje
Biotona Veenbessensap-concentraat 3 eetlepels
Kokosolie, gesmolten ¼ kopje
Veenbessen, vers of bevroren ½ kopje
Benodigdheden
Grote en kleine mengkom, oven
  • Meng de bloem, de kokosbloesemsuiker, het bakpoeder, het zuiveringszout, het zout en de kaneel in een grote mengkom.
  • Meng alle natte ingrediënten – de rijstmelk, het Biotona Veenbessensapconcentraat en de kokosolie in een kleinere mengkom.
  • Voeg de natte ingrediënten toe aan de grote mengkom en roer om tot er een geheel gevormd is (niet ‘overmengen’). Meng de veenbessen voorzichtig onder het deeg.
  • Verdeel het deeg over de muffinvormpjes en bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Veenbes

Sapconcentraat van Canadese veenbessen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact