
Recept
Chocolate berry snack
Deze lekkere chocolade snack, maak je met slechts drie ingrediënten! Donkere chocolade, kokosolie & Biotona SuperBerries! Biotona SuperBerries is een sublieme kleurrijke mix van gedroogde superbessen. De mix bevat blauwe bessen, veenbessen, granaatappelpitjes, gojibessen, physalis-bessen en witte moerbeien. Wilde blauwe bessen groeien in Canada en het Noordoosten van de VS. De Noord-Amerikaanse cranberry of veenbes is een dieprode kleine en zure vrucht. De granaatappelpitjes zijn heerlijk zoet en knapperig. De oranje-rode, erg smaakvolle gojibessen, worden al meer dan 3000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De Physalis peruviana of Incabes is inheems in het Amazonegebied van Zuid-Amerika en voor de lokale bevolking al eeuwenlang een gekende zuurzoete lekkernij. De witte moerbei groeit in warmere en subtropische gebieden aan bladverliezende bomen.
Ingrediënten | |
---|---|
Donkere chocolade | 100 g |
Kokosolie | 1 eetlepel |
Biotona SuperBerries | ½ kopje |
Benodigdheden |
---|
Kom die je kan plaatsen in pot met kokend water, bakpapier |
- Smelt de chocolade samen met kokosolie au bain-marie in een kom die in een pan met kokend water wordt geplaatst. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
- Smeer gesmolten chocolade uit op een vel bakpapier. Bedek met Biotona SuperBerries en druk ze voorzichtig in de chocolade.
- Plaats in de koelkast (of vriezer) totdat deze volledig uitgehard is. Snijd in stukken en geniet ervan!