Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Ayurvedic curry with curcuma and reishi

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Ayurvedic curry with curcuma and reishi

Deze curry is tegelijkertijd verrukkelijk, voedend en heeft een hoog gehalte aan ‘comfort food’. De toevoeging van zowel Biotona Kurkuma als Biotona Reishi zorgt ervoor dat je je weerstand verhoogt. Dit is dus meer dan een warme kom vol lekkers, smullen maar!

Ingrediënten
Olijfolie of ghee 1 eetlepel
Ajuin, gesneden in blokjes 1
Knoflookteentjes, fijngesneden 3
Gele currypasta, biologisch 2 eetlepels
Kokosmelk 250 ml
Pompoen, gesneden in blokjes 3 kopjes
Kikkererwten uit blik, gespoeld en uitgelekt 1,5 kopje
Biotona Reishi poeder 1 theelepel
Biotona Kurkuma poeder 1 theelepel
Zout en chilipoeder Naargelang smaak
Benodigdheden
Kookpot
  • Gooi de olijfolie of ghee, ajuin en knoflook in een kookpot. Bak 3 minuten of tot de ajuinen doorzichtig worden. Roer regelmatig om.
  • Voeg de currypasta en kokosmelk toe. Klop op tot de currypasta volledig opgelost is. Breng aan de kook.
  • Voeg de blokjes pompoen en kikkererwten toe. Bedek de kookpot en laat 20 minuten koken, of tot je er gemakkelijk met een vork in kunt prikken.
  • Verwijder van het vuur. Voeg de Biotona Reishi en de Biotona Kurkuma poeder toe en roer om. Voeg zout en chilipoeder toe naargelang smaak.
  • Serveer warm met pompoenzaadjes en avocado. Dit kan ook geserveerd worden met rijst.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Reishi

Poeder van het vruchtlichaam van reishi

Kurkuma

Poeder van de kurkumawortel

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact