Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Ashwagandha latte met amandelmelk en kaneel

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 281
    • Drinks (77)
      • Smoothies (51)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (38)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (4)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (23)
      • Ontbijt (koud) (48)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (54)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Ashwagandha latte met amandelmelk en kaneel

Een me-time momentje om de dag mee te starten? Ruil je gewone cafeïneboost in voor een romige Ashwagandha latte en ontwaak volledig in balans. In de Ayurveda staat Ashwagandha bekend als een krachtig adaptogeen kruid dat helpt je lichaam en geest beter te laten omgaan met stress en dagelijkse uitdagingen. Biotona bio Ashwagandha brengt al deze voordelen rechtstreeks in je kopje. Voeg nog een snufje kaneel toe aan je Ashwagandha latte voor een extra kruidige touch. Dit extraatje ondersteunt ook je bloedsuikerspiegel en geeft je energie op een stabiele manier. Voor een vegan latte vervang je honing eenvoudig door ahornsiroop of agavesiroop, waardoor je een zoet, plantaardig drankje krijgt dat zowel voedzaam als verkwikkend is.

Ingrediënten (1)
Amandelmelk 250 ml
Biotona bio Ashwagandha ½ tot 1 theelepel
Kaneel ¼ tot ½ theelepel
Honing, biologisch 1 tot 2 theelepels
Benodigdheden
Steelpannetje
Garde of melkopschuimer
  • Verwarm de amandelmelk in een klein pannetje op laag vuur tot deze goed warm is, maar niet kookt.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de Biotona bio Ashwagandha, kaneel en honing toe. Klop goed door tot alles volledig is opgelost.
  • Schenk in een mok en geniet van een heerlijke boost voor lichaam en geest.
  • Tip: gebruik ahornsiroop of agavesiroop voor een vegan versie.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Ashwagandha

Ayurvedische wortel

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact