Recept
Almond coconut snowballs
De winter roept om sneeuwballen! Alleen zul je deze niet willen weggooien in een sneeuwballengevecht, daarvoor zijn ze te heerlijk. Bovendien zijn ze glutenvrij en bevatten ze geen geraffineerde suikers. Het poeder van Biotona Kokosmelk levert snel energie en bevat heel wat vezels. Deze vezels zorgen voor een verzadigend gevoel en verbeteren bovendien je darmfunctie.
Ingrediënten | |
---|---|
Amandelmeel | ½ kopje (50 g) |
Biotona Kokosmelk | ¼ kopje (25 g) + extra voor afwerking |
Agavesiroop | 2 eetlepels (30ml) |
Kokosmelk, volvet | 1 tot 2 eetlepels (15-30 ml) |
Benodigdheden |
---|
Mengkom |
- Meng de amandelmeel en de Biotona Kokosmelk in een mengkom.
- Voeg de agavesiroop en 1 eetlepel kokosmelk toe. Vermeng goed en controleer de consistentie - het moet vochtig zijn en makkelijk te rollen zijn in balletjes. Voeg indien nodig de tweede eetlepel kokosmelk toe.
- Rol het deeg met je handen in 10 kleine, hapklare balletjes. Rol elk balletje in het poeder van Biotona Kokosmelk en leg het op een bord. Zet ze minimaal 1 uur in de koelkast. Bewaar in de koelkast in een luchtdichte doos tot 5 dagen.