Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Almond coconut snowballs

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Almond coconut snowballs

De winter roept om sneeuwballen! Alleen zul je deze niet willen weggooien in een sneeuwballengevecht, daarvoor zijn ze te heerlijk. Bovendien zijn ze glutenvrij en bevatten ze geen geraffineerde suikers. Het poeder van Biotona Kokosmelk levert snel energie en bevat heel wat vezels. Deze vezels zorgen voor een verzadigend gevoel en verbeteren bovendien je darmfunctie.

Ingrediënten
Amandelmeel ½ kopje (50 g)
Biotona Kokosmelk ¼ kopje (25 g) + extra voor afwerking
Agavesiroop 2 eetlepels (30ml)
Kokosmelk, volvet 1 tot 2 eetlepels (15-30 ml)
Benodigdheden
Mengkom
  • Meng de amandelmeel en de Biotona Kokosmelk in een mengkom.
  • Voeg de agavesiroop en 1 eetlepel kokosmelk toe. Vermeng goed en controleer de consistentie - het moet vochtig zijn en makkelijk te rollen zijn in balletjes. Voeg indien nodig de tweede eetlepel kokosmelk toe.
  • Rol het deeg met je handen in 10 kleine, hapklare balletjes. Rol elk balletje in het poeder van Biotona Kokosmelk en leg het op een bord. Zet ze minimaal 1 uur in de koelkast. Bewaar in de koelkast in een luchtdichte doos tot 5 dagen.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Kokosmelk

Smaakvol poeder, al het beste uit de kokosnoot

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact