
Recept
Maca Hot Chocolate
Chocolademelk met rauwe pure cacao en maca brengt je een fikse dosis energie en een good mood! Een shot Maca van Biotona is vergelijkbaar met maar liefst 30 gram verse macawortel. Het is een uitgekiende blend van twee hoogwaardige biologische extracten en een poeder van macawortels wat zorgt voor een brede waaier aan kwalitatieve eigenschappen. Maca wordt ook wel Peruviaanse ginseng genoemd en is een adaptogeen: het biedt mentale balans en tegelijkertijd geeft het de energie die je nodig hebt. De combinatie met het feel-good effect van rauwe cacao is ideaal!
Ingrediënten (2 porties) | |
---|---|
Amandelmelk | 480 ml |
Ahornsiroop of honing | 2 eetlepels |
Biotona Cacaopoeder | 4-6 theelepels |
Biotona Maca shots | 2 |
Kaneel | ½ theelepel |
Voor de afwerking: (optioneel) | |
Opgeklopte kokosroom | 2 eetlepels |
Kaneel | Naar smaak |
Benodigdheden |
---|
Steelpan, mixer of elektrische klopper |
- Verwarm de amandelmelk in een steelpan tot hij heet is, maar niet kookt.
- Voeg alle resterende ingrediënten toe, behalve de toppings, en breng het over in een blender en mix het schuimig, of klop het in de steelpan met een elektrische klopper.
- Giet over in een mok, werk af met kokosroom en kaneel, serveer en geniet!