Recept
Kruidige appel en wilde blauwe bessen infusie
Een verwarmend kopje vol vitamines? Daar zeg je toch geen neen tegen! Wilde blauwe bessen zijn niet alleen heerlijk om van te smullen, maar zitten ook boordevol voedingsstoffen en fytonutriënten. Het concentraat van de Biotona bio Blauwe bes is rijk zijn aan vitamine C en E, versterkt het immuunsysteem, vermindert de kans op ontstekingen en ondersteunt ook de kwaliteit van onze huid. Het is dus de perfecte smaakmaker om je appelsap op een natuurlijke manier een fruitig tintje van wilde blauwe bessen te geven. Voeg nog een kwart lepel Biotona bio Gember Raw toe om je spijsvertering te bevorderen en je energiepijl terug wat op te krikken. In combinatie met de steranijs, kruidnagel en kaneel is deze warme kruidendrank een welgekomen tussendoortje!
Ingrediënten (2) | |
---|---|
Vers appelsap | 400 ml |
Kaneelstokje | 1 stuk |
Steranijs | 2 stuks |
Kruidnagel | 6 stuks |
Biotona bio Blauwe bes | 100 ml |
Biotona bio Gember Raw | ¼ koffielepel |
Benodigdheden |
---|
Kleine kookpot |
- Voeg het appelsap, het kaneelstokje, de steranijs en de kruidnagel toe aan een kleine kookpot.
- Verwarm op een laag vuur tot het warm wordt, maar niet kookt, en roer af en toe.
- Haal van het vuur en roer het sap van de blauwe bessen samen met de gemberpoeder erdoor heen.
- Giet in 2 kopjes en serveer.