Recept
Reishi hot chocolate
Deze koude winterdagen smeken om een warme chocolademelk. Als je eentje zoekt zonder geraffineerde suiker én een extra gezondheidsboost dan is dit recept iets voor jou! De toevoeging van Biotona Reishi zorgt er namelijk voor dat je immuniteit een duwtje in de rug krijgt. Met dit recept bereik je maximaal genot met een minimale inspanning!
Ingrediënten | |
---|---|
Amandelmelk, ongezoet | 1 kopje |
Biotona Cacaopoeder | 1 eetlepel |
Biotona Reishi poeder | 1 theelepel |
Biotona Pure MCT olie | 1 theelepel |
Medjool dadel | 1 |
Benodigdheden |
---|
Kleine steelpan, blender |
- Warm de amandelmelk op in een klein steelpannetje, zorg ervoor dat het niet kookt.
- Giet de melk, samen met alle andere overblijvende ingrediënten in een blender. Mix op een hoge snelheid tot je een glad en schuimig mengsel bekomt.
- Schenk in een mok, werk (optioneel) af met een vleugje Biotona Cacaopoeder en geniet met volle teugen!