Recept
Maca Pumpkin Latte
Wanneer je koffie met een tikkeltje extra mag, hebben wij voor jou deze Maca pumpkin latte. Deze latte variant is niet alleen verwarmend maar zit ook boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten. Deze combinatie samen met Biotona Maca poeder zorgt ervoor dat je weerstand sterk staat voor de komende koude dagen.
Ingrediënten | |
---|---|
Espresso shot (of vers gebrouwen koffie, sterk) | ½ kopje |
Plantaardige melk | 1 kopje |
Pompoenpuree | 2 eetlepels |
Biotona Maca poeder | ½ theelepel |
Biotona Curcuma poeder | ¼ theelepel |
Kaneel | ¼ theelepel |
Biotona Gember poeder | ¼ theelepel |
Esdoornsiroop | 2 theelepels of naargelang smaak |
Pompoenpitten | 1 eetlepel |
Optioneel | |
Kokosroom | 1 eetlepel |
Benodigdheden |
---|
Kleine steelpan, blender |
- Giet de plantaardige melk samen met de pompoenpuree in een kleine steelpan.
- Roer goed en breng aan de kook tot het stomend heet wordt, het mag niet koken!
- Mix in een blender dit mengsel samen met de koffie, Biotona Maca, Biotona Curcuma, kaneel, Biotona Gember en Esdoornsiroop.
- Mix tot je een glad en schuimig mengsel bekomt.
- Schenk in een glas of in een mok.
- Naargelang smaak, kan je een eetlepel kokosroom toevoegen.
- Werk af met pompoenpitten en een vleugje kaneel.