
Recept
Ontbijtpizza met krokante granola
Een pizza als ontbijt? Waarom niet! Deze voedzame pizza bevat onder andere Biotona Power Granola Boost. Het is een heerlijke combinatie van lekker krokante geactiveerde boekweit, gevriesdroogde rode vruchten, macapoeder, noten en cacao nibs met een lichte toets van kokosbloesemnectar. Een heerlijke, crunchy, glutenvrije en licht verteerbare granola die zorgt voor dé energieboost om je dag goed te starten!
Ingrediënten (4 porties) | |
---|---|
Biotona Power Granola Boost | 125 g |
Kokosolie | 2 eetlepels |
Amandelboter | 2 eetlepels |
Kokosyoghurt | 120 ml |
Besjes naar keuze | 1 kopje |
Verse muntblaadjes | Voor garnering |
Benodigdheden |
---|
Mengkom, steelpan met warm water, diepvriesbord of schaal, bakpapier, vriezer |
- Voeg de kokosolie en de amandelboter toe aan de mengkom boven een pan die gevuld is met heet water (au bain-marie). Mix tot de kokosolie volledig gesmolten is.
- Haal de kom uit de pan, voeg de Biotona Power Granola Boost toe en meng goed, tot de granola goed bedekt is met het gesmolten mengsel.
- Leg een vel bakpapier op een diepvriesbord of schaal. Breng het mengsel uit de kom op het bakpapier. Vorm met een lepel een ronde vorm. Het lijkt alsof het mengsel niet aan elkaar kleeft, maar dit verandert na het invriezen. Plaats het bord of de schaal minimaal een uur in de vriezer.
- Haal uit de vriezer en bedek met de kokosyoghurt en de bessen naar keuze. Versier met de verse muntblaadjes en serveer.