Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Ontbijtpizza met krokante granola

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 282
    • Drinks (77)
      • Smoothies (51)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (39)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (4)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (23)
      • Ontbijt (koud) (48)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (54)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Ontbijtpizza met krokante granola

Een pizza als ontbijt? Waarom niet! Deze voedzame pizza bevat onder andere Biotona Power Granola Boost. Het is een heerlijke combinatie van lekker krokante geactiveerde boekweit, gevriesdroogde rode vruchten, macapoeder, noten en cacao nibs met een lichte toets van kokosbloesemnectar. Een heerlijke, crunchy, glutenvrije en licht verteerbare granola die zorgt voor dé energieboost om je dag goed te starten!

Ingrediënten (4 porties)
Biotona Power Granola Boost 125 g
Kokosolie 2 eetlepels
Amandelboter 2 eetlepels
Kokosyoghurt 120 ml
Besjes naar keuze 1 kopje
Verse muntblaadjes Voor garnering
Benodigdheden
Mengkom, steelpan met warm water, diepvriesbord of schaal, bakpapier, vriezer
  • Voeg de kokosolie en de amandelboter toe aan de mengkom boven een pan die gevuld is met heet water (au bain-marie). Mix tot de kokosolie volledig gesmolten is.
  • Haal de kom uit de pan, voeg de Biotona Power Granola Boost toe en meng goed, tot de granola goed bedekt is met het gesmolten mengsel.
  • Leg een vel bakpapier op een diepvriesbord of schaal. Breng het mengsel uit de kom op het bakpapier. Vorm met een lepel een ronde vorm. Het lijkt alsof het mengsel niet aan elkaar kleeft, maar dit verandert na het invriezen. Plaats het bord of de schaal minimaal een uur in de vriezer.
  • Haal uit de vriezer en bedek met de kokosyoghurt en de bessen naar keuze. Versier met de verse muntblaadjes en serveer.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Power Granola Boost

Pre performance

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact