Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Gezonde appel lolly’s met chocolade

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Gezonde appel lolly’s met chocolade

Kinderen zijn dol op deze kleurrijke gezonde snack in een chocoladejasje. Door de toevoeging van de bessen van Biotona voeg je heel wat antioxidanten toe aan deze pops. Deze beschermen je tegen celschade. Ook helpen de bessen je natuurlijke weerstand te versterken.

Ingrediënten (Voor 8 lolly’s)
Appels, middelgroot 2
Biologische zwarte chocolade, 70-80% cacao 80 g
Biotona SuperBerries Handjevol
Biotona Gojibessen Handjevol
Biotona gespruite Boekweit 1 eetlepel
Biotona Hennepzaden 1 eetlepel
Benodigdheden
Kleine kom boven een pan met kokend water, mes, groot bord met bakpapier, houten ijslollystokjes
  • Snijd twee ronde plakjes (ongeveer 0,6-0,8 cm dik) af van beide kanten van elke appel. Je zou in totaal 8 plakjes moeten hebben.
  • Maak met het uiteinde van een scherp mes voorzichtig een snee in elk appelschijfje. Steek houten stokjes in de sneden.
  • Breek de chocolade in kleine stukjes en doe ze in een kom boven een pan met kokend water. Laat de chocolade smelten, roer af en toe.
  • Dompel elk appelschijfje in de gesmolten chocolade (of gebruik een lepel om chocolade over de appels te gieten). Leg ze op een met bakpapier bekleed bord en decoreer met Biotona SuperBerries, Gojibessen, gespruite Boekweit en Hennepzaden.
  • Zet minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven. Bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Boekweit, gespruit

Gespruite zaden, knapperig en lichtzoet

SuperBerries

Sublieme mix van kleurrijke gedroogde superbessen

Gojibessen

Smaakvolle gedroogde gojibessen

Hennepzaad

Gepelde hennepzaden, rijk aan omega 3 en 6

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact