Recept
Wilde blauwe bessen havermelk-latte met een ayurvedische twist voor vitaliteit
Dat blauwe bessen gezond zijn is een vaststaand feit en algemeen geweten. Maar wist je ook dat niet elke blauwe bes hetzelfde is? Zo is de Biotona bio Blauwe bes van Europese afkomst en wild geplukt. Een heerlijk en krachtig antioxidant om toe te voegen aan je latte. Naast extra ondersteuning voor je ogen en celbescherming, krijgt je favoriete drankje een verfijnde fruitige twist die zowel smaakvol als functioneel bijdraagt aan je dagelijkse gezondheid. Voeg nog een schepje Biotona bio Ashwagandha toe om je stressniveau in balans te brengen dankzij de adaptogene werking van deze Ayurvedische wortel. Ideaal om na je pauze weer opgeladen en met een klare kijk aan de slag te gaan!
Ingrediënten (1) | |
---|---|
Havermelk | 240 ml |
Biotona bio Blauwe bes | 2 eetlepels |
Kaneel | Een snuifje |
Optioneel | |
Biotona bio Ashwagandha | ½ theelepel |
Honing of ahornsiroop | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Kleine kookpot Garde |
- Voeg de havermelk en kaneel toe aan een kleine kookpot en verwarm zachtjes tot het warm is, maar niet kookt. Gebruik de garde om extra melkschuim te creëren.
- Haal de melk van het vuur en meng er voorzichtig het Biotona bio Blauwe bes concentraat en de Biotona bio Ashwagandha poeder doorheen.
- Giet in een mok en werk af met wat extra kaneel of bloemblaadjes erop om de perfect latte te serveren.