Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Mokka cappuccino met cacao en collageen

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Mokka cappuccino met cacao en collageen

Biotona en Physalis hebben de handen in elkaar geslagen om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de Mocha cacao collageen cappuccino: een ideale mix van Biotona bio Cacaopoeder Raw en Physalis Collagen Coffee Powder.

Deze heerlijke blend biedt meer dan alleen een smakelijke koffiekick. Het is ook een voedingsbom die je huid, botten en spieren ondersteunt, terwijl het je smaakpapillen verwent. De subtiele hint van kaneel geeft deze mokka ook nog een warme en verfijnde toets.

Verbeter je koffieritueel en geniet van de perfecte balans tussen smaak en welzijn.

Enjoy your mocha

Ingrediënten (1)
Kokend water 150 ml
Plantaardige melk (barista) 100 ml
Physalis Collagen Coffee 1 zakje
Biotona bio Cacaopoeder Raw 1 theelepel
Kaneel Een snuifje
Optioneel Natuurlijke zoetstof, zoals honing
Benodigdheden
Lepel
Garde of melkopschuimer
  • Los in een cappuccinokop de Physalis Collagen Coffee en het cacaopoeder op in pas gekookt water. Je kan hiervoor een lepel of een kleine garde gebruiken.
  • Verwarm de plantaardige melk en schuim deze op met behulp van een melkopschuimer of garde. Giet de melk en het melkschuim in de tas met collageenkoffie.
  • Voeg indien gewenst natuurlijke zoetstof naar keuze toe.
  • Top af met een scheutje kaneel en serveer.
  • Enjoy!
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde cacaobonen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact