
Recept
Mokka cappuccino met cacao en collageen
Biotona en Physalis hebben de handen in elkaar geslagen om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de Mocha cacao collageen cappuccino: een ideale mix van Biotona bio Cacaopoeder Raw en Physalis Collagen Coffee Powder.
Deze heerlijke blend biedt meer dan alleen een smakelijke koffiekick. Het is ook een voedingsbom die je huid, botten en spieren ondersteunt, terwijl het je smaakpapillen verwent. De subtiele hint van kaneel geeft deze mokka ook nog een warme en verfijnde toets.
Verbeter je koffieritueel en geniet van de perfecte balans tussen smaak en welzijn.
Enjoy your mocha
Ingrediënten (1) | |
---|---|
Kokend water | 150 ml |
Plantaardige melk (barista) | 100 ml |
Physalis Collagen Coffee | 1 zakje |
Biotona bio Cacaopoeder Raw | 1 theelepel |
Kaneel | Een snuifje |
Optioneel | Natuurlijke zoetstof, zoals honing |
Benodigdheden |
---|
Lepel Garde of melkopschuimer |
- Los in een cappuccinokop de Physalis Collagen Coffee en het cacaopoeder op in pas gekookt water. Je kan hiervoor een lepel of een kleine garde gebruiken.
- Verwarm de plantaardige melk en schuim deze op met behulp van een melkopschuimer of garde. Giet de melk en het melkschuim in de tas met collageenkoffie.
- Voeg indien gewenst natuurlijke zoetstof naar keuze toe.
- Top af met een scheutje kaneel en serveer.
- Enjoy!