Recept
Chocolate Collagen Smoothie
Gek op chocolade maar mag het gezonder? Cacao op zich zit boordevol (fyto)nutriënten en is een echt superfood! Helaas bevat gewone chocolade vaak heel weinig cacao, maar wel heel veel suiker. Biotona Cacaopoeder wordt verkregen door koude persing. Hierdoor behoud je alle gezonde fytonutriënten en antioxidanten. Ook zitten er bioactieve stoffen in chocolade die je alertheid bevorderen. Deze smoothie is niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor je humeur! Onbezorgd genieten dus!
Ingrediënten | |
---|---|
Kokosmelk of amandelmelk, ongezoet | 200 ml |
Medjool dadels, ontpit | 2 |
Amandelboter | 1 eetlepel |
Biotona Cacaopoeder | 1 eetlepel |
Kaneel | Snuifje |
Physalis Collagen pro | 1 stick |
Ijsblokjes | ½ kopje |
Biotona Hennepzaad | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Blender |
- Voeg alle ingrediënten toe aan de blender en blend op de hoogste stand tot je een mooi romig geheel bekomt.
- Giet in een glas en serveer. Werk naar gelang af met een theelepel Biotona Hennepzaad.