Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Veenbessenlimonade met vitamine C

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Veenbessenlimonade met vitamine C

Met het hele gezin genieten van een verfrissend glas veenbessenlimonade van Biotona is niet alleen lekker, maar ook gezond! Veenbessen of cranberries bevatten grote hoeveelheden vitamines, antioxidanten en mineralen. Vooral de hoeveelheid vitamine C is uitzonderlijk. Deze ondersteunt de weerstand, is goed voor de huid, botten en kraakbeen en bevordert de opname van ijzer in het bloed.

Ook helpt puur cranberrysap blaasontstekingen te voorkomen. Biotona Cranberry is vijf maal geconcentreerd puur sap van biologisch geteelde veenbessen uit Canada.

Ingrediënten (6)
Biotona Veenbessensapconcentraat ¼ kopje
Ongefilterd appelsap, gekoeld 500 ml
Bruisend water, gekoeld 1 liter
Citroen, in plakjes gesneden 1
Appel, in plakjes gesneden 1
Bevroren cranberry's ½ kopje
Om te serveren (optioneel)
Citroen Enkele schijfjes
Verse muntblaadjes Naar keuze
Benodigdheden
Grote kan
  • Doe de bevroren veenbessen, schijfjes citroen en appel in de kan. Voeg het appelsap en veenbessensapconcentraat toe.
  • Vul aan met bruisend water tot de kan vol is. Meng met een lange lepel.
  • Direct serveren of voor het serveren in de koelkast zetten. Versier de glazen eventueel met schijfjes citroen en muntblaadjes.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Veenbes

Sapconcentraat van Canadese veenbessen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact