Recept
Limonade van passievrucht, munt en mangosteen
Dit drankje is heerlijk en barst van de goede voedingsstoffen! De mangostanvrucht, oorspronkelijk van Zuidoost-Azië, is 1 van de rijkste bronnen aan xanthonen ter wereld. Dit zijn belangrijke antioxidanten die onze cellen beschermen tegen vrije radicalen. Verder helpt Biotona bio Mangostanpuree de natuurlijke weerstand versterken en geeft het meer energie.
Ingrediënten (2 porties) | |
---|---|
Passievrucht | 2 |
Munt, vers | 1 takje + voor afwerking |
Biotona bio kokosbloemsuiker | 1 eetlepel |
Water, koud, gefilterd | 2 kopjes (480 ml) |
Biotona bio Mangostanpuree | ¼ kopje (60 ml) |
Citroensap | 2 eetlepels |
Benodigdheden |
---|
Blender, zeef, fles / karaf |
- Pers sap en zaadjes van 2 passievruchten in de blender. Voeg de blaadjes toe van 1 takje verse munt, het Biotona bio kokosbloemsuiker en het water. Mix ongeveer gedurende 15 seconden.
- Giet het mengsel door een zeef in een fles of karaf. Voeg het Biotona bio Mangostanpuree en het citroensap toe, vermeng goed.
- Zet het sap in de koelkast om af te koelen of serveer meteen. Werk af met verse munt en schijfjes citroen.