
Recept
Latte met framboos en natuurlijke vitamine C
Een schuimende, warme latte van amandelmelk met framboos en natuurlijke vitamine C is een lekkere gezonde oppepper voor tussendoor. De Biotona Acerola C 500 shots zijn ideaal om toe te voegen voor de natuurlijke vitamine C uit acerola, camu camu en rozenbottel. En wil je nog een beauty-component toevoegen, dan kun je er een stickje met Physalis Collagen Pro bij doen. Probeer deze latte ook eens koud te drinken, als een supergezonde milkshake!
Ingrediënten (2 porties) | |
---|---|
Amandelmelk | 480 ml |
Medjool dadel, ontpit | 1 |
Frambozen, vers of ontdooid (of 2 eetlepels gevriesdroogde frambozen) | 50 g |
Biotona Acerola C 500 shots | 2 |
Optioneel | |
Physalis Collagen boost | 1 zakje |
Roze korenbloem- of rozenblaadjes, gedroogd | 2 theelepels, ter decoratie |
Benodigdheden |
---|
Steelpan, blender |
- Verwarm de amandelmelk in een steelpan tot het net niet kookt.
- Giet in de blender en voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de bloemblaadjes. Blend tot een gladde en schuimige massa.
- Schenk in 2 kopjes (indien gewenst: giet de latte door een zeef zodat er geen frambozenzaadjes in het kopje zitten).
- Werk af met de roze bloemblaadjes en serveer.