Recept
Chocomousse met kokos, gezond genieten
Hou je van chocomousse, maar niet van de suiker erin? Dan is deze raw coconut cacao mousse een uitkomst. En behalve dat het beter voor je lijn is, barst het ook nog eens van de vitaminen en mineralen die gezond zijn voor lichaam én geest. Om onbezorgd te genieten.
Ingrediënten (Voor 2 porties) | |
---|---|
Kokosroom | Het vaste gedeelte uit 1 blikje volle kokosmelk, een nacht gekoeld |
Alternatief kokosroom: veganistische slagroom | 200 ml |
Agavesiroop | 2 eetlepels |
Biotona Cacaopoeder | 3 eetlepels |
Biotona Kokosmelkpoeder | 2 eetlepels |
Topping: | |
Biotona Cacao Nibs | 2 theelepels |
Biotona Kokosmelkpoeder | 1 theelepel |
Benodigdheden |
---|
Elektrische mixer met gardehulpstuk, kom, (optioneel) spuitzak |
- Voeg de kokosroom en de agavesiroop toe aan een kom. Klop met een elektrische mixer tot een luchtig mengsel.
- Voeg het Biotona cacaopoeder en het Biotona kokosmelkpoeder toe, klop tot alles vermengd is. Doe alles in een spuitzak en spuit mousse swirls in 2 serveerkopjes. Of breng de mousse met een lepel over in de kopjes.
- Zet minstens 30 minuten in de koelkast alvorens te serveren.
- Decoreer met Biotona cacao nibs en Biotona kokosmelkpoeder.