Biotona
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Home
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact

Home › Blog › Chocomousse met kokos, gezond genieten

NL
  • NL
  • FR
  • EN
  • ES
  • PT
  • DE
  • Kies categorie
  • Recepten 276
    • Drinks (77)
      • Smoothies (49)
      • Shakes (9)
      • Juices & shots (14)
      • Koffie & latte (37)
      • Thee (8)
      • Mocktails & cocktails (13)
    • Huidverzorging (3)
    • Gezonde recepten (89)
      • Ontbijt (warm) (22)
      • Ontbijt (koud) (47)
      • Lunch (28)
      • Hoofdgerecht (11)
      • Desserts (53)
      • Gezonde snacks (79)
      • Hapjes (8)
      • Soep (7)
      • Sauzen & dressings (11)
    • Eetstijl (126)
      • Keto (17)
      • Raw (57)
      • Vegan (205)
  • Facts 49
  • Tips & tricks 5

Wat kan deze Ayurvedische wortel voor jou betekenen?

Ontdek nu!

Recept

Chocomousse met kokos, gezond genieten

Hou je van chocomousse, maar niet van de suiker erin? Dan is deze raw coconut cacao mousse een uitkomst. En behalve dat het beter voor je lijn is, barst het ook nog eens van de vitaminen en mineralen die gezond zijn voor lichaam én geest. Om onbezorgd te genieten.

Ingrediënten (Voor 2 porties)
Kokosroom Het vaste gedeelte uit 1 blikje volle kokosmelk, een nacht gekoeld
Alternatief kokosroom: veganistische slagroom 200 ml
Agavesiroop 2 eetlepels
Biotona Cacaopoeder 3 eetlepels
Biotona Kokosmelkpoeder 2 eetlepels
Topping:
Biotona Cacao Nibs 2 theelepels
Biotona Kokosmelkpoeder 1 theelepel
Benodigdheden
Elektrische mixer met gardehulpstuk, kom, (optioneel) spuitzak
  • Voeg de kokosroom en de agavesiroop toe aan een kom. Klop met een elektrische mixer tot een luchtig mengsel.
  • Voeg het Biotona cacaopoeder en het Biotona kokosmelkpoeder toe, klop tot alles vermengd is. Doe alles in een spuitzak en spuit mousse swirls in 2 serveerkopjes. Of breng de mousse met een lepel over in de kopjes.
  • Zet minstens 30 minuten in de koelkast alvorens te serveren.
  • Decoreer met Biotona cacao nibs en Biotona kokosmelkpoeder.
Print recept

Producten die je nodig zal hebben

Kokosmelk

Smaakvol poeder, al het beste uit de kokosnoot

Cacao-poeder

Cacaopoeder uit gefermenteerde cacaobonen

Cacao-kernen

Cacaokernen uit gefermenteerde cacaobonen

Biotona

© 2025 Biotona
Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Disclaimer | Cookieverklaring

This website was developed with the support of
Flanders investement & trande

KeyPharm Laboratories
  • Over Biotona
  • Keurmerken
  • Wat zijn superfoods?
  • Producten
  • Recepten
  • Blog
  • Stel een vraag
  • Verkooppunten
  • Boeken
  • Pers
  • Contact