Recept
Cranberry orange mocktail
Met deze mocktail is het elk uur van de dag ‘cocktail-o-clock’. Simpel, lekkere smaken en heerlijk geurend met een winterse toets. Door toevoeging van Biotona Veenbessensapconcentraat zorg je voor een extra portie antioxidanten en kaneel verwarmt en versterkt van binnen en van buiten.
Ingrediënten | |
---|---|
Biotona Veenbes | 4 eetlepels |
Agavesiroop | 1 eetlepel |
Perssinaasappel (sap) | 1 |
Kaneel | ¼ theelepel |
Lichtbruisend water | 2 kopjes |
Optioneel | |
Sinaasappelplakjes | 2 |
Kaneelstokjes | 2 |
Veenbessen, vers of bevroren | Half handje |
Benodigdheden |
---|
Kopje, twee cocktailglazen |
- Meng het Biotona Veenbessensapconcentraat, de agavesiroop, het sinaasappelsap en de kaneel in een kopje.
- Verdeel dit mengsel over twee cocktailglazen.
- Vul de glazen met bruisend water, voeg sinaasappelplakjes, veenbessen en (optioneel) kaneelstokjes toe aan elk glas. Roer en serveer onmiddellijk.